Whiteboardmagnet och whiteboardtavlor

whiteboardmagnetDet finns väldigt många olika typer av whiteboardtavlor, allt från de som rullar på hjul till de man hänger upp på väggen. Sen finns det en mindre och smidigare typ, en whiteboardmagnet. De är lätta att få tag på och går att fästa på vilken magnetisk yta som helst. De finns också relativt stora typer också men den vanligaste är den lilla som många har i hemmet. Barn har också fattat ett tycke för dessa då de är lätta att måla på men det går hela tiden att sudda ut och göra om. En whiteboardmagnet har samma syfte som vanliga whiteboardtavlor. Det är en vit och enkel yta att skriva upp vad du än vill på. Idag kan du nästan finna en whiteboardmagnet eller en whiteboardtavla i varenda byggnad du besöker, oberoende på vad det är för ett ställe. En whiteboardmagnet är så praktisk för att du kan fästa den på så många ställen tack vare att den just är magnetisk. En whiteboardmagnet är helt enkelt är förenklad version av vanliga whiteboardtavlor. En whiteboardmagnet är oftast billigare än andra whiteboardtavlor också, vilket är praktiskt för studenter exempelvis, som inte har så mycket pengar.