Annorlunda tejphållare

tejphållareIdag finns det många butiker, både på internet på och på stan, som säljer roliga och lite annorlunda prylar. En vanlig pryl som brukar dyka upp ibland är tejphållare i alla olika former. Ofta är många av dessa tejphållare väldigt funktionella och effektiva att använda men det finns också en del typer som går sönder väldigt lätt. Det finns också udda tejphållare i olika material. Det ska inte bara vara kul med annorlunda prylar utan prylarna, i detta fallet tejphållare, ska också gå att använda och hålla på ett bra sätt. Metall är det mest hållbara materialet men tejphållare i metall är ofta lite dyrare än de som är gjorda i plast. Konstruktionerna är väldigt olika, bland annat finns det tejphållare som är formad som en groda som sträcker ut tungan. På toppen av tungan sitter sen ett blad där du kan dra av din tejp. Det finns också tejphållare som ser ut som gamla kasetter och sen finns det också normalt formade tejphållare som är klädda med rosa strass. Många gånger kan en tejphållare ingå i ett helt set som går i ett tema. Till exempel ett Bamse-tema då allt från tejphållare till linjal har Bamse huvud på sig eller andra delar ur sagorna med Bamse.