MC-kläder

mc-kläderMC-kläder kommer i en mängd olika färger och varianter nu för tiden. Letar man på rätt ställen kan man säkert till och med hitta MC-kläder som är små nog att passa på ett barn. De finns i svart, rosa och alla färger där emellan. Några märken, så som Hello Kitty, har försökt slå sig in på MC-marknaden genom att sätta sina märken på just MC-kläder. Det är dock vanligare att se raceingmärken, som att det står Deytona eller något liknande på dom, men då allt fler tjejer börjar köra motorcykel så blir motiven, om det finns några på just dina MC-kläder, allt mer gulliga och flickaktiga. Det som alltid verkar finnas kvar är att om det är färg på dom så är det klara färger, förmodligen för att man ska synas bra i trafiken även på natten när man inte är på sin motorcykel. Det finns ganska mycket att tänka på när man ska välja sina MC-kläder, det viktigaste är ju framför allt att dom är bekväma och du kan röra dig obehindrat i dom. Är de för små kan de utgöra en risk för dig och andra i trafiken, och de kan dessutom förvärra dina skador vid en olycka snarare än förhindra dom som de borde göra.